Το να γίνεις θεραπευτής και άλλες περιπέτειες στο Prana Violet Healing

Οι τελευταίοι μήνες ήταν έντονοι και γι’ αυτό τα ιστολόγια υποφέρουν – δεν είχα την ενέργεια ή τον χρόνο να κάνω blog! Και τώρα είναι 2019, επομένως σημαίνει ότι δεν έχω μπλογκ για πολλούς μήνες.

Αλλά θέλω επίσης να σας πω τι συνέβη τον περασμένο χρόνο.

Γειά σου! Ο Nic και εγώ βγάλαμε αυτήν τη selfie πρόσφατα στο Kuching

Έχω πιει επιμελώς το Ba Zhen Tang μου κάθε εβδομάδα. Θυμάστε όταν είπα ότι έψαχνα για ένα sinseh για να με βοηθήσει με τα προβλήματα πτώσης των μαλλιών μου; Λοιπόν, αυτό ήταν τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους.

Η Priscilla, η οποία είναι στα 30 της, έχει εκπαιδευτεί ως sinseh και διευθύνει την ιατρική αίθουσα της οικογένειάς της στην Paya Terubong. Αν και δεν είναι πολύ μακριά, πρέπει να κάνω αυτό το ταξίδι στο κατάστημά της για να προμηθευτώ τα βότανα Ba Zhen. Βρίσκω τα βότανά της καλύτερης ποιότητας και η φόρμουλα που χρησιμοποιεί είναι αρκετά εύγευστη και λεία στον ουρανίσκο.

Αυτός είναι ο μόνος λόγος που επιστρέφω στο μαγαζί της. Δεν έχει καλό sinseh’s touch και μπορεί να είναι μάλλον millennial στη στάση της (που νομίζω ότι είναι ένας απολύτως ανόητος τρόπος να κάνεις επιχειρήσεις). Την βαρέθηκα αρκετά σε ένα σημείο και απλώς πήγα για χάρη να αγοράσω τα βότανα σε πακέτο (έτσι αγοράζω μαζικά τα βότανα κάθε φορά που πηγαίνω – όπως 12 πακέτα με τη μία). Μιλάει όταν της μιλάνε, και εκτός από αυτό δεν είναι ευχάριστο άτομο για επίσκεψη. Δώσε μου ένα χαρούμενο sinseh, ένα φιλόξενο sinseh ανά πάσα στιγμή.

Αλλά έπινα το Ba Zhen Tang κάθε εβδομάδα και μπορώ να δω ότι η περίοδός μου έχει γίνει κανονική, που έρχεται κάθε 28 με 30 ημέρες. Στο παρελθόν, όταν έπινα το Ba Zhen μία φορά το μήνα, η περίοδός μου μπορούσε να αργήσει πολύ.

Και το θέμα της πτώσης των μαλλιών μου έχει βελτιωθεί κάπως. Διαπιστώνω ότι αν το τριχωτό της κεφαλής μου είναι ζεστό (ως αποτέλεσμα υπερκόπωσης, αργά τα βράδια, μη τρώγοντας τις κατάλληλες ώρες) τα μαλλιά θα πέφτουν. Προσπαθώ να μειώσω τη δουλειά που κάνω, αλλά στη συνέχεια έρχονται όλο και περισσότεροι πελάτες ιστοτόπων και άλλα δευτερεύοντα έργα!

Οι άνδρες μπορούν να πάρουν το Ba Zhen και να πώς

Αυτές τις μέρες, έχω ένα είδος συστήματος. Θα βράσω τα μυρωδικά στη βραδινή μου κουζίνα όλη τη νύχτα και θα πιω τη μισή σούπα την επόμενη μέρα (συνήθως το μεσημέρι, πριν φάω μεσημεριανό) και θα διατηρήσω την άλλη μισή στο ψυγείο για ρόφημα 2 μέρες αργότερα. Αφήνω απόσταση από το παρασκεύασμα γιατί νιώθω ότι λειτουργεί καλύτερα για μένα ως σταθερό παρασκεύασμα αντί για ένα ολόκληρο δοχείο σε μία λήψη.

Επίσης, δεν πετάω τα βότανα μετά το πρώτο ρόφημα. Προσθέτω περισσότερο ζεστό νερό, βυθίζοντας τελείως τα βότανα και το ανάβω για δεύτερη παρασκευή (και πάλι, κατά τη διάρκεια της νύχτας, αν είναι δυνατόν). Αυτή η δεύτερη παρασκευή προορίζεται για τον Νικ. Το πίνει συχνά το βράδυ και λέει ότι του δίνει πολύ περισσότερη ενέργεια την επόμενη μέρα.

Όσον αφορά τη σούπα, δεν έχω μαγειρέψει τόσο πολύ, οπότε η παρασκευή σούπας έχει μειωθεί στο ελάχιστο. Βρήκαμε επίσης ένα κοντινό κέντρο μικροπωλητών (Lucky Eatery απέναντι από το Setia Spice Convention Center) που πουλάει μια αξιοπρεπή σειρά από κινέζικες σούπες με βότανα σε πήλινα δοχεία. Είμαστε θαυμαστές γιατί οι σούπες είναι νόστιμες και δεν χρειάστηκε να ιδρώσω για να τις φτιάξω.

Η σούπα που θα επιλέξετε συνοδεύεται από ρύζι και μπορείτε να προσθέσετε μαρούλι ή λάχανο για να ολοκληρώσετε το γεύμα σας. Αυτός είναι επίσης ένας λόγος για τον οποίο τα κατορθώματά μου στην παρασκευή σούπας έχουν επιβραδυνθεί. Και επειδή γνωρίζουμε τον Ινδονήσιο εργάτη στο στασίδι (Ayu), συχνά τηλεφωνούμε πρώτα για να μάθουμε ποιες σούπες είναι ακόμα διαθέσιμες και προπαραγγείλουμε.

Αλλά αυτή η ανάρτηση δεν αφορά τόσο εμένα όσο για τον Νικ.

Γίνοντας Θεραπευτής

Ενώ και οι δύο μάθαμε το Prana Violet Healing (PVH), εκείνος το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Παρακολούθησε ένα μάθημα PVH σχετικά με τη χρήση του θεραπευτικού ραβδιού για να θεραπεύσει. Ομολογουμένως, όλοι εμείς που παρακολουθούμε το μάθημα υποτίθεται ότι θεραπεύουμε άλλους. Μαζί με τη θεραπεία, υπάρχει μια πρόσθετη μέθοδος «αίσθησης» που σημαίνει χρήση του ραβδιού για να αντιληφθείτε εάν τα τσάκρα περιστρέφονται σωστά ή εάν υπάρχουν προβλήματα με ένα συγκεκριμένο όργανο στο σώμα.

Εάν υπάρχουν προβλήματα υγείας, το πρόβλημα μπορεί να διορθωθεί εύκολα με PVH. Η PVH έχει τεκμηριώσει πολλές μαρτυρίες από θεραπευμένους ασθενείς και η βάση της θεραπείας αναφέρεται εδώ.

Ο Nic μοιράζεται το PVH με μερικούς φίλους – ακόμη και ο γιος του φίλου μου ήταν μπερδεμένος!

Δεν θέλω να νιώθω γιατί αμφιβάλλω για τον εαυτό μου. Το μεγαλύτερο μέρος της θεραπείας μου είναι είτε χρησιμοποιώντας το ραβδί για τον εαυτό μου και τα δικά μου προβλήματα (πονοκέφαλος, για παράδειγμα) είτε για ζώα (χρησιμοποιήσαμε PVH για να θεραπεύσουμε τη γάτα της αδερφής μου πριν από λίγους μήνες).

Επίσης το βρίσκω πολύ χρήσιμο για γενικούς πόνους όπως πόνους στους ώμους – μόλις χθες το έκανα στον εαυτό μου ενώ οδηγούσα και είχα σταματήσει στα φανάρια. Ο πόνος ή εξαφανίζεται σχεδόν αμέσως. Κάτι που ναι, δυστυχώς για τους περισσότερους ανθρώπους, μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να το πιστέψουν. Άλλωστε, όλοι έχουμε εκπαιδευτεί στην ιδέα ότι χρειαζόμαστε φάρμακα, ενέσεις και γνώμη γιατρού για να γίνουμε καλά!

Ποτέ δεν πιστεύουμε ότι το σώμα μας μπορεί να θεραπεύσει και ποτέ δεν πιστεύουμε ότι μια απλή εφαρμογή του θεραπευτικού ραβδιού ή ακόμα και άλλες μέθοδοι όπως το ρέικι είναι πιθανές εναλλακτικές λύσεις (και ακόμη καλύτερες εναλλακτικές, καθώς έχω δει πάρα πολλούς ανθρώπους να πέφτουν κάτω από το μαχαίρι για διάφορα θέματα – Ζητήθηκε από μια κυρία να αφαιρέσει ένα από τα νεφρά της και συμμορφώθηκε με την υπόδειξη του γιατρού της).

Τέλος πάντων, μια φίλη, η Joanne που είναι πολύ ευαίσθητη, μπορεί να αισθανθεί ακόμη και ένα βουητό ενέργειας όταν κρατά το ραβδί PVH!

Δεν είμαι τόσο ευαίσθητος και γι’ αυτό δεν ασχολούμαι καθόλου με την αίσθηση.

Αλλά το PVH δεν είναι κάτι που μπορείτε να αποκαλύψετε σε κανέναν. Πριν από δύο εβδομάδες, ρώτησα μια φίλη αν ήθελε να δοκιμάσει να χρησιμοποιήσει PVH για να θεραπεύσει το πρόβλημα της ιγμορίτιδας της κόρης της. Όταν της έδειξα το ραβδί, ήταν δύσπιστη. Παρατήρησε ότι δεν θα πίστευε ότι ένας λογικός, λογικός άνθρωπος σαν εμένα θα πίστευε σε τέτοια πράγματα.

Τη ρώτησα, “Μπορείς να δεις wifi;”

Ήταν σαστισμένη για μια στιγμή. Γιατί το PVH, που είναι ενεργειακή θεραπεία, είναι σαν το wifi. Δεν μπορείτε να το δείτε αλλά λειτουργεί. Πώς λειτουργεί – ειλικρινά δεν μπορώ να εξηγήσω, αλλά αισθάνομαι επίσης ότι εμείς οι άνθρωποι σε αυτό το στάδιο δεν έχουμε το λεξιλόγιο για να το εξηγήσουμε, ΑΚΟΜΑ.

Οι αύρες μπορούν να μετρηθούν και να φανούν χρησιμοποιώντας τη φωτογραφία Kirlian. Πριν από αυτό, οι αύρες ήταν κάτι γου-γουου και απίστευτο.

Τέλος πάντων, για όσους δεν πιστεύουν, απλά λέω ότι δεν είναι ακόμα η ώρα τους.

Αλλά ο Nic μπορεί να αισθανθεί ότι χρησιμοποιεί το ραβδί και μπορεί επίσης να θεραπεύσει. Αυτό έχει ανοίξει μια πύλη από αιτήματα από φίλους και ακόμη και μερικές φορές, ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε, να βοηθήσουν να κατανοήσουν και να δουν τι τους ενοχλεί.

Το ραβδί είναι ένας αγωγός για την παγκόσμια θεϊκή ενέργεια για να ενεργοποιήσει και να θεραπεύσει το ανθρώπινο σώμα, αλλά πρώτα, πρέπει να τηρηθεί κάποιο πρωτόκολλο. Ο Nic ζητά όσοι ζητούν βοήθεια να διαβάσουν τις Επιβεβαιώσεις Συγχώρεσης και τις Πνευματικές Επιβεβαιώσεις για 9 συνεχόμενες ημέρες προτού «ελέγχει» την υγεία του ατόμου.

Αυτό χρησιμεύει ως φίλτρο για όσους θέλουν πραγματικά να θεραπευτούν. Όσοι δεν πιστεύουν ή είναι τεμπέληδες δεν θα το κάνουν και αυτό μας εξοικονομεί χρόνο. Αυτό το εφαρμόζουμε στην επιχείρηση σχεδιασμού ιστοσελίδων μας με πελάτες και γι’ αυτό χρησιμοποιούμε τις ίδιες πρακτικές φιλτραρίσματος με άτομα που επιθυμούν να θεραπευτούν. Στην επιχείρηση, εάν δεν φιλτράρετε τις πραγματικές προοπτικές από τους λάστιχους, θα σπαταλάτε τον χρόνο σας μιλώντας με λάθος άτομα.

Απίστευτα εύκολο και αποτελεσματικό, αλλά πρέπει να κάνετε τη δουλειά

Με αυτόν τον τρόπο, το πρωτόκολλο των 9 ημερών είναι ένα φίλτρο για να καθορίσετε εάν επιθυμείτε να θεραπευτείτε. Εάν είστε ειλικρινείς στο να γίνετε καλά, θα κάνετε ό,τι χρειάζεται. Εξάλλου, η ανάγνωση των επιβεβαιώσεων διαρκεί λιγότερο από 5 λεπτά, ακόμα κι αν είστε ο πιο αργός αναγνώστης στον κόσμο. Αλλά διαπιστώσαμε ότι κάποιοι άνθρωποι μπλοκάρονται από το δικό τους κάρμα και είναι οι χειρότεροι εχθροί του εαυτού τους και δεν θέλουν να γίνουν καλά, ώστε να μην διαβάσουν τις επιβεβαιώσεις ή να ξεχάσουν βολικά. Λοιπόν, κανείς από εμάς δεν ξεχνά να συνδέεται καθημερινά στο FB, έτσι δεν είναι; Τι είναι το FB σε σύγκριση με την υγεία σας τότε;

Έτσι, αυτό μας άνοιξε έναν άλλο νέο κόσμο (σαν να μην είμαστε αρκετά απασχολημένοι, όπως συμβαίνει με τις δουλειές και τις συζητήσεις και άλλα) αλλά αυτό προσφέρει ένα διαφορετικό επίπεδο ικανοποίησης. Καθώς η θεραπεία δεν είναι συναλλαγή και ο Nic ζητά από τους θεραπευμένους να δωρίσουν απευθείας στο PVH, ο Nic το κάνει από την επιθυμία του να βοηθήσει και να θεραπεύσει. Έχει αντιμετωπίσει πολλές περιπτώσεις τον περασμένο χρόνο περίπου – κάποιες έχουν όγκους, άλλες έχουν έκζεμα, άλλες έχουν προβλήματα προηγούμενης ζωής, άλλες έχουν λευκή μαγεία και άλλα.

Μια ιδιωτική συνεδρία κοινής χρήσης για την εξάσκηση της αίσθησης και της θεραπείας για φίλους

Θεραπεία μιας Ταϊλανδέζικης γυναίκας

Θεράπευσε μάλιστα μια Ταϊλανδέζα στην Μπανγκόκ – διευθυντής κοσμηματοπωλείου στα 50 της – τον περασμένο Οκτώβριο. Έμεινε έκπληκτη που ο πόνος στο πόδι και στο στομάχι της υποχώρησε. Παρά το γλωσσικό εμπόδιο, φαινόταν να καταλαβαίνει και μάλιστα δέχτηκε πρόθυμα τη θεραπεία. Να σκεφτείς ότι ήμουν εκεί για να ψωνίσω ένα δαχτυλίδι πολύτιμων λίθων! Ο Nic κατέληξε να μοιράζεται το PVH μαζί της.

Στο κοσμηματοπωλείο της Μπανγκόκ με τον Νόι, τον υπεύθυνο του καταστήματος που θεράπευσε ο Νικ.

Ήταν ένα ταξίδι μάθησης για μένα και για εκείνον. Μια πρόσφατη περίπτωση αφορούσε την οικογένεια ενός φίλου που είχε πνευματική αναστάτωση στο νοικιασμένο σπίτι τους στο PJ! Αλλά σε όλες τις περιπτώσεις, ο Nic λέει ότι ο καλύτερος τρόπος είναι να αντιμετωπίσεις τις ψυχές είναι να τους δείξεις συμπόνια και καλοσύνη μέσω των επιβεβαιώσεων.

Βλέπετε λοιπόν, με όλα αυτά να συμβαίνουν, το να φτιάχνω σούπες είναι το τελευταίο πράγμα που έχω στο μυαλό μου. Αλλά δεν θα με πείραζε να μοιραστώ τις θρεπτικές συνταγές με τους περισσότερους ανθρώπους. Συνειδητοποίησα ότι ακόμη και οι μεγαλύτεροι δεν γνωρίζουν πολλά για τα βότανα.

Ίσως αυτό είναι το συμπληρωματικό μου κάλεσμα!

Leave a Comment