Ένα Σαββατοκύριακο εκμάθησης πώς να χρησιμοποιείτε το Prana για να θεραπεύσετε

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, βυθίστηκα σε ένα διήμερο εργαστήριο για να μάθω πώς να θεραπεύω με πράνα. Δεν σχεδίαζα να πάω σε αυτό το εργαστήριο που ονομάζεται Prana Violet Healing ή PVH για συντομία, καθώς δεν ήθελα καν να θεραπεύσω ή να γίνω θεραπευτής.

Αυτός είναι ο κύριος Σίβα από μπροστά.

Όμως η ζωή είναι περίεργη. Ο Nic είχε παρακολουθήσει τα εργαστήρια PVH στο παρελθόν – στην πραγματικότητα, το πώς γνώρισε αυτόν τον τρόπο θεραπείας είναι από μόνο του μια ιστορία περίεργων περιστατικών. Παρακολούθησε μια συνεδρία πέρυσι όταν επέστρεψα στο Μπάντινγκ και φρόντιζα τη μαμά μου και όπως γνωρίζουν όλοι όσοι διαβάζουν αυτό το blog, η μαμά μου πέθανε τελικά.

Ενώ πάλευε για τη ζωή της στη ΜΕΘ, η PVH ήρθε σε αυτήν μέσω του Nic και εμένα. Ήμουν έρημη και δεν ήξερα πώς αλλιώς να βοηθήσω τη μαμά μου. Η PVH ήρθε στη μαμά μέσω των επιβεβαιώσεων συγχώρεσης – επιβεβαιώσεις που η μαμά μου κατάφερε να διαβάσει πριν πεθάνει. Πιστεύω ότι η συγχώρεση είναι η βάση όλης της ανθρωπότητας. Χάρηκα κατά κάποιο τρόπο που η μαμά μου κατάφερε να διαβάσει τις επιβεβαιώσεις συγχώρεσης – συγχωρώντας τον εαυτό της, την οικογένειά της και πολλά άλλα.

Αυτό ήταν πέρυσι.

Τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, η PVH ήρθε ξανά στο Penang. Ο Nic πήγε για το 2ήμερο εργαστήριο – ένα εντελώς δωρεάν, παρεμπιπτόντως – και διδάχθηκε από τον ιδρυτή του, τον κύριο Siva, πώς να χρησιμοποιεί το θεραπευτικό ραβδί για να βοηθήσει τον εαυτό του και τους άλλους.

Το θεραπευτικό ραβδί μοιάζει με αναδευτήρα κοκτέιλ. Είναι πλαστικό με τετράγωνη άκρη στη μία πλευρά και μικροσκοπικό πόμολο στην άλλη.

Αυτό το θεραπευτικό ραβδί είναι το όργανο που οι συμμετέχοντες θα μάθουν να χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου. Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό της αύρας, την αίσθηση της αύρας και τη θεραπεία του φυσικού σώματος.

Δεν το σκέφτηκα πολύ μέχρι που η αδερφή μου μου είπε ότι πετούσε στο Πενάνγκ από τη Σιγκαπούρη για να παρακολουθήσει το εργαστήριο του κυρίου Σίβα. Η αδερφή μου είναι θαυμαστής του Joey Yap και του Bazi και όλων των ειδών τα μεταφυσικά πράγματα. Ο Νικ σχεδίαζε ήδη να πάει. Σκέφτηκα λοιπόν, τι στο καλό, αφήστε με να πάω και να το ελέγξω παρόλο που είχα μια στοίβα δουλειά που νόμιζα ότι ήθελα να ασχοληθώ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Όλα τα εργαστήρια PVH διεξάγονται δωρεάν από τον κ. Siva που είναι Μαλαισιανής ινδικής καταγωγής. Είναι ένας 56χρονος άνδρας που είναι μάλλον χιουμοριστικός και ελκυστικός. Έχει επίσης τη δική του επιχείρηση στο KL, αλλά ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο προσφέροντας τα εργαστήρια PVH του δωρεάν με την ελπίδα ότι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη θεραπευτική του μέθοδο για να βοηθήσουν άλλους. Μπορείτε να τον δείτε στα πολλά βίντεο του Youtube. Συνήθως ταξιδεύει στην Ινδία, επομένως τα βίντεο είναι κυρίως στα Ταμίλ.

Τα εργαστήρια που διευθύνει στη Μαλαισία είναι φυσικά στα Αγγλικά, αλλά αν το κοινό αποτελείται από Ινδούς, πέφτει στα Ταμίλ, κάτι που είναι καλό για μένα, καθώς γνωρίζω ξανά τα Ταμίλ – τη γλώσσα που μεγάλωσα ακούγοντας τους γείτονές μου και τους καλύτερους φίλους μου να μιλούν !

Ξέρω μερικές λέξεις εδώ κι εκεί, αλλά αυτή είναι η ομορφιά του να μεγαλώνεις στη Μαλαισία, τουλάχιστον όταν ήμουν παιδί. Αυτές τις μέρες, όλα τα παιδιά ανακατεύονται μόνο με τη δική τους φυλή. Είχα Ινδούς γείτονες και στις δύο πλευρές του σπιτιού μου (μείναμε σε ένα σπίτι με βεράντα) και είχα πολλούς φίλους Ινδούς και Μαλαισιανούς.

Τέλος πάντων, αυτή τη φορά το εργαστήριο πραγματοποιήθηκε στο Bodhi Heart Sanctuary, ακριβώς στη μέση του όρους Erskine. Για όσους δεν γνωρίζουν, το όρος Erskine είναι εκεί που βρίσκεται το κινεζικό νεκροταφείο!

Έπρεπε να οδηγήσουμε μέσα από ένα στενό μονοπάτι όπου και οι δύο πλευρές ήταν κινεζικοί τάφοι και τάφοι. Ωστόσο, ο ίδιος ο χώρος ήταν γαλήνιος.

Τι είναι λοιπόν το PVH; Το PVH βασίζεται σε αυτές τις αρχές και αν δεν πιστεύετε σε αυτές τις αρχές, δεν είναι για εσάς.

1. Είναι μια μέθοδος θεραπείας χωρίς άγγιγμα, χωρίς φάρμακα στην οποία μπορεί να ασχοληθεί ο καθένας, εάν μάθει πώς να το κάνει σωστά, να εξασκείται τακτικά με σκοπό να βοηθήσει τους άλλους να γίνουν καλά. Είναι και μη θρησκευτικό.
2. Βασίζεται στην ιδέα ότι το σώμα μπορεί να αυτοθεραπευθεί. Η καλή υγεία είναι το εκ γενετής δικαίωμα μας.
3. Η πράνα παίζει ρόλο στη θεραπεία. Το Prana είναι τσι, ενέργεια ζωής ή κι. Ρέει σε όλα τα έμβια όντα, από τα δέντρα μέχρι τα ζώα και τους ανθρώπους. Το PVH ενθαρρύνει καλές σκέψεις, καλά λόγια, καλές πράξεις που είναι βουδιστικής φύσης.
4. Περιλαμβάνονται μόνο μερικά απλά βήματα – καθαρισμός της αύρας, μετά χρήση του θεραπευτικού ραβδιού για την αίσθηση της αύρας ή αίσθησης για «κορδόνια» ή αίσθησης για θέματα υγείας και χρήση του θεραπευτικού ραβδιού για θεραπεία.
5. Το PVH είναι επίσης το να είμαστε ευγνώμονες στη Φύση, να κατανοούμε τη σύνδεσή μας και τη σύνδεσή μας με το Κοσμικό Σύμπαν και επομένως, η ανάγνωση των επιβεβαιώσεων συγχώρεσης είναι απαραίτητη. Πρόκειται για την ύπαρξη αρμονικά με τους άλλους και άλλοι μπορεί να σημαίνουν άλλους ανθρώπους, άλλα ζωντανά όντα, άλλα πνευματικά όντα.
6. Τα κορδόνια είναι συναισθηματικές συνδέσεις ισχυρής φύσης, συνήθως αρνητικές που επηρεάζουν τους ανθρώπους και προκαλούν προβλήματα υγείας και συναισθηματικά. Δεν μπορούν να φανούν αλλά μπορούν να γίνουν αισθητές χρησιμοποιώντας το θεραπευτικό ραβδί. Μέρος του γιατί ορισμένα ζητήματα υγείας είναι μακροχρόνια είναι ότι στέλνονται με κακή θέληση από άλλους προς ένα άτομο ή εκπέμπονται από εσάς προς άλλους.
7. Το κάρμα και η μετενσάρκωση παίζουν ρόλο στην κατανόηση της PVH. Μέρος των επιβεβαιώσεων είναι να κατανοήσουμε και να αποδεχθούμε ότι είμαστε όλοι εδώ στη γη για να “εξισορροπήσουμε το κάρμα μας”. Επειδή είμαστε όλοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συνδεδεμένοι μεταξύ μας, δεν είμαστε άτομα που ζουν ατομικές ζωές αλλά πνευματικά όντα που επιστρέφουν στη γη για να πάρουν μαθήματα πριν προχωρήσουμε στην επόμενη φάση του «ταξιδιού» μας.

Ακούγεται πρόκληση για πολλούς ανθρώπους να το αποδεχτούν. Μια κυρία παρατήρησε ότι ήταν δύσπιστη. Αλλά κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, ο κ. Siva απέκλεισε ένα μακροχρόνιο κοινό αλλεργίας στο γάλα σόγιας μιας Αυστραλίας χρησιμοποιώντας τη μέθοδο που μας δίδαξε σε όλους. Είπε ότι θα είχε τρομερή ημικρανία αν έπαιρνε γάλα σόγιας. Την είδαμε να καταβροχθίζει ένα μικρό φλιτζάνι το πρωί και όλη την ημέρα, τελείωσε το μπουκάλι γάλα σόγιας και φαινόταν πιο ωραία το βράδυ. Είπε μάλιστα σε μια φίλη της ότι νόμιζε ότι ήταν μαγικό που ξαφνικά εξαφανίστηκε η 28χρονη αλλεργία της!

Ίσως αυτό είναι το πρόβλημα. Μετά από χρόνια και χρόνια που κατήχθησαν ότι τα φάρμακα/τα ναρκωτικά ήταν ο μόνος τρόπος για να θεραπεύσει το σώμα, ο λογικός εαυτός μας δεν μπορεί να καταλάβει ότι ένα απλό μωβ ραβδί, που κυματίζει πάνω από γάλα σόγιας και πάνω από μια Καυκάσια, μπορεί να καταστρέψει όποιες αλλεργίες είχε.

Φαινόταν πολύ απλό. Σίγουρα πρέπει να υπάρχει πιο περίπλοκος τρόπος! Σίγουρα κάτι τόσο δύσκολο πρέπει να έχει πολλαπλά βήματα και να περιλαμβάνει πολλές μέρες και νύχτες καλλιστείων, ξόρκων και επικλήσεων. Πρέπει να περιλαμβάνει κάποιον γκουρού και κάποιο ιατρικό εξοπλισμό τόσο ακριβό που κανείς δεν μπορεί να προφέρει καν το όνομά του.

Κι όμως, το θεραπευτικό ραβδί λειτούργησε.

Λειτούργησε διοχετεύοντας την καθολική πράνα στην πληγείσα περιοχή. Λειτουργούσε ευχαριστώντας το σύμπαν. Λειτουργούσε ευχαριστώντας τα όργανά μας – ναι, ευχαριστήσαμε τα νεφρά, το συκώτι, τους πνεύμονες, την καρδιά μας.

Κάναμε εναλλάξ να εξασκηθούμε ο ένας πάνω στον άλλον – νιώθοντας ο ένας την αύρα και τα κορδόνια του άλλου. Με τη σειρά μας στείλαμε συλλογική πράνα σε έναν κ. Nadarajan που βρισκόταν σε αναπηρικό καροτσάκι και του οποίου τα γυαλισμένα μάτια έδειχναν άγρυπνα αφού περίπου 70 άτομα εστίασαν την πράνα τους πάνω του.

Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί λειτουργεί. Επειδή διατίθεται σε 2 μέρη – μπορείτε να θεραπεύσετε τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας το ραβδί και μπορείτε να θεραπεύσετε άλλους που έχουν ανάγκη. Και ο κύριος Σίβα μας ενθαρρύνει να εξασκούμαστε ώστε να συνεχίσουμε να είμαστε θεραπευτές και να βοηθάμε τους άλλους.

Όταν έφτασα σπίτι, το μεγάλο δάχτυλο στο δεξί μου πόδι πάλλονταν. Έβγαλα το θεραπευτικό ραβδί και έκανα τα βήματα που δίδαξε και προς έκπληξή μου, το παλμό εξαφανίστηκε σε 5 λεπτά. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι είναι αυτό που μείωσε τον πόνο.

Δοκίμασα το ραβδί σε συναισθηματικά θέματα. Ο Νικ ήταν στενοχωρημένος μαζί μου (τώρα που το γράφω δεν μπορώ καν να θυμηθώ περί τίνος πρόκειται) και χρησιμοποίησα το ραβδί για να απομακρύνω το θυμό του και ξαφνικά, μπήκε στο δωμάτιο για να με τακτοποιήσει ! Αυτή ήταν η πιο γρήγορη θεραπεία για τον θυμό.

Εάν αυτά που είπα σας κέντρισαν το ενδιαφέρον, παρακολουθήστε οποιοδήποτε από τα εργαστήρια PVH εάν πρόκειται για την πόλη σας. Έχετε ανοιχτό μυαλό αλλά να ξέρετε ότι θα φύγετε εντυπωσιασμένοι, δύσπιστοι, έκπληκτοι και απορημένοι.

Δεν είμαι εδώ για να σας μετατρέψω σε πιστό της PVH, αλλά αυτό που βίωσα τις τελευταίες 2 ημέρες δεν ήταν τίποτα λιγότερο από αυτόν τον κόσμο. Για να μην νομίζετε ότι ο κύριος Σίβα είναι ένας από αυτούς τους τύπους γκουρού, δεν είναι. Είναι ένας από εκείνους τους προσγειωμένους τύπους που πιστεύουν ότι όλοι έχουμε τη δύναμη να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας, αρκεί να το πιστέψουμε. Δεν χρεώνει χρήματα και ακόμη και το φαγητό που παρέχει κατά τη διάρκεια των 2 ημερών είναι δωρεάν για όλους. Τα φυλλάδια επιβεβαίωσης και τα θεραπευτικά ραβδιά διανέμονται ελεύθερα.

Ρίξτε μια ματιά στο http://www.pranaviolethealing.com

Leave a Comment